Az egy egészen különleges képesség, hogy valaki valóra váltsa az álmait.
Ez nem nyers erő vagy fizikai állóképesség kérdése – sokkal inkább szellemi-lelki képesség.
A nagy tettek pedig mindig a látomás, az álom erejétől függnek!

Sziasztok,

akkor ez is elérkezett. Az utolsó nap.

Keszthelyi-hegység, Balaton-felvidék.
Egy nap, amely ajándék a testnek és a léleknek a rövidsége, ám érzelmi telítettsége miatt is.
Az időjárás semmit nem változott, a búcsú napjára is maradt a borongós, ködös, párás idő. A lelkemben azonban minden fáradtságom ellenére is öröm honolt, mert tudtam: eddig el is kellett jutni.
Megdolgoztam érte. A kísérőim segítségével, csapatmunkában.
Nagyon keményen.
Sokat futottam ezen a vidéken, egyfajta edzésként éltem meg a mai napot, miközben kilométerről kilométerre közeledtem a helyhez, ahonnan 39 nappal ezelőtt elindultam: a szigligeti várhoz.
Túl sok minden van ilyenkor az emberben, itt és most nem is fog sikerülni mindent kiírni magamból, ez talán egy holnapi alkalom lesz, elnézéseteket kérem ezért, de én is emberből vagyok:-).
A rendeletek miatt csak szűk körben, szép csendben „ünnepeltünk” a szigligeti várnál, kis családom egy részén kívül Szigliget volt és új polgármestere, Balassa Balázs és Balassa Dániel, valamint egykori trénerem, akitől a szakma csínját-bínját tanultam, Borsodi Imre voltak jelen, nekik ezúton is köszönjük megtisztelő, óriási elismerést jelentő fogadásukat!!!

Most? A szokásos siker utáni üresség? Szó nincs róla! A kreatív, proaktív ember már a cél előtt készen áll a következő, sokaknak üzenő, nem öncélú vállalkozására…
Mielőtt azonban ez elkövetkezne, meg kell vonni ennek a világszinten is különleges és értékes extrém vállalkozásnak a hasznát, a befektetett energia megtérülését. Ezt majd egy másik írásomban napokon belül megteszem, most azonban szeretném megköszönni valamennyi kísérőmnek az áldozatos, önzetlen, nem kevés fáradozást igénylő munkáját – nélkületek ez a vállalkozás nem sikerül!!!
Örülök, hogy ismerhetlek, hogy a barátaimnak tudhatlak Benneteket!!!
Köszönet mindenért, mindenki másnak pedig a figyelemért, érdeklődésért, szorításért, kedves szavakért, szeretetért!!!
Sosem felejtem el, mekkora segítséget kaptam Tőletek!

Hamarosan ismét jelentkezem!!!

Nagyon köszönök mindent Nektek, jó pihenést Nektek (is)! :-)))