Sziasztok,
elérkezett a pillanat. 18 éve dolgoztam ezért.
Sok? Kevés? Nézőpont kérdése. Igazából azonban a lényeg: sose vedd le a fókuszodat a célodról! Semmilyen szempontból! Ha ez így van, akkor sikerre vagy ítélve!
Csütörtökön hajnalban nekivágok egy 39 napos útnak, melynek ötlete 2002-ben született meg bennem a 17 napos Országos Kéktúra futásom legvégén.
Miért? Mert a kék – gyönyörű. Próbáld ki, tapasztald meg te is! Ez az egyik legfontosabb célja sok egyéb mellett a holnap kezdődő III. Országos Kékkör Futásnak.
Soha ilyen nehéz körülmények között nem szerveztem semmilyen extrém teljesítményt. A megvalósulása már maga egy hősköltemény, bízom benne, hogy lesz alkalmam elmesélni sokszor, több helyen. Soha ilyen nehéz körülmények között, soha ilyen ellenszélben nem küzdöttem célért, célomért – az igazi értékét a rajtnak ez adja, minden más, ami már a futás alatt fog történni, ajándék.
Ezért is köszönöm minden egyes (és megmaradt) támogatómnak, hogy hittek és hisznek bennem, az ügyben, ezek fontosságában, az üzenetek értékében. Sokan még most éjszaka is dolgozni fognak azon, hogy az első nap végére minden a helyére kerüljön s onnantól valóban már csak a futásra, az extremitás kezelésére kelljen figyelnem. Éppen ezért előre is szeretném megköszönni barátaimnak, volt diákjaimnak, szűk családomnak azt a háttér támogatást, amelyet az elmúlt hetekben, hónapokban kaptam és kapni fogok.
A futás honlapja (www.kekkorfutas.hu) holnaptól fog élni, a korábbiakhoz hasonlóan terveim szerint a napi beszámolókat és fotókat ide töltjük föl, amennyiben a térerő ezt lehetővé teszi.
Minden más csak „szöveg” lenne innen, következzenek a tettek 🙂 !