69,8 km – 425 m szintkülönbség

Ma kora reggel a sárvári Ensana Thermal Hotel éttermében nagyon tanulságos beszélgetést folytattunk az ott dolgozó kollégákkal – döbbenten hallgatták a jelenleg bolygónkon zajló negatív folyamatokat, miközben ők is ontották a saját példáikat…
Valóban: nem divatból álltunk az ügy mögé – immár sokadik alkalommal úgy döntöttünk, hogy cselekszünk.
Vészhelyzet van a Földön, a szó itt már nagyon kevés, minden egyes embertől a cselekvést igényli. Szabó Lőrinc A huszonhatodik év cÍmet adta csodálatos versciklusának, a mi bolygónk pedig a huszonhatodik órájában van már…
Cselekedjünk!!!!
A harmadik futónapom, az első lefelé tartó hullám a terhelés miatt. Ráadásként itt a nyugati országrészben volt ma óriási szél, kétszer eső, napsütés, po és sár. Kicsit igénybe vette a mentális részemet. Az utolsó félórában Kőszeg előtt hatalmas esőben fejeztem be a napot, ez nem is volt baj, viszont ma megvolt az első randevúm az erdei szemetekkel…. Nos, ezért is futok.
Délután, futás közben még óriási információ vadászat zajlott, mert látogatási korlátozásokat látott Csernus Gábor barátom a heyjoe.hu-n a Kőszegi-hegységben, végül estére minden a helyére került, ezzel együtt is nagy köszönet Gabinak a jelzésért!
Igen, egy ekkora vállalkozás csapatmunka, csakúgy, mint a bolygóra való odafigyelés.
Mivel elfáradtam, nem húzom tovább, nyomás pihenni, holnap egy időre elköszönök az OKT-tól, hogy a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúrán folytassam tovább a kemény futást Irott-kő után.
Köszönöm a figyelmeteket!