80,6 km – 0 m. szintkülönbség

Egyre rövidebb éjszakák, egy hosszabb nappalok, egyre több fájó érzés a testben, egyre nehezebb koncentráció, egyre fáradtabb izmok, egyre több „elég a homokból:-)))!” gondolat, egyre lassabb haladás, egyre több idióta dolog a politikusoknak és pénzembereknek köszönhetően (tisztelet a kivételeknek!) a világban, egyre több fölösleges hír, egyre több influenszer, celeb, egyre több 5G, 6G, 7G, egyre több mesterséges intelligencia, egyre kevesebb igaz világ, egyre több mélyszegény, egyre kevesebb valós teljesítmény nélküli gazdag…
S egyre több szemét a természetben. Ma is tapasztaltam. Vajon kit érdekel? Engem igen.
A középkor a föld kora volt. Az újkor az ipari forradalomé. Jelen korunk az internet és a fölösleges információk halmazának a kora.
Te élvezed? Tudod, hogy mit jelent ez???…

Kora hajnal, borzasztóan hosszú nap, rengeteg homok, homok és homok, végtelen órák, magány, kérdések, önmotiváció – hiszen ezen áll vagy bukik rövid sorsunk, életünk… Ma még Hajdú-Bihar, holnap már Szabolcs-Szatmár-Bereg… Rohannak a kilométerek, én pedig egyre lassabban haladok, legalábbis ezt érzem, egyre hosszabbak a kint töltött órák, egyre kevesebb az idő a regenerálódásra, pihenésre…
Normális, hogy hajnalban 24 fok van? Hiszen ezért futok, hogy ezt elmondjam: nem az!!! Azt éreztem, megfulladok az oxigén nélküli levegőben, pedig nagyon bírom a meleget… rengeteg katica, tapadós légy, szitakötő (!),… Ez nem normális. Túl gyorsan történik minden s mindenki úgy tesz – semmi gond..
De. A mi gondunk, a mi általunk okozott problémák – s csak mi tudjuk, tudnánk megoldani.
Ha akarjuk, ha fordítunk rá figyelmet, időt, energiát, pénzt és nem csupán a fegyverkezésre, a lőszerekre, a tankokra költünk.
Mindezek csak a profitot és néhány ember pillanatnyi hasznát szolgálják. Percemberek dáridója….
Persze nevek is vannak, mint felelősök, e mögött…
Kegyetlenül elfáradtam…
Köszönöm a figyelmeteket!